Ελλάδα|25.04.2023 09:38

Αναβίωσε στο δικαστήριο αδιανόητη υπόθεση στο Πήλιο: Δάγκωσε τον γείτονά του στη μύτη για έναν... κάδο σκουπιδιών

Newsroom

Δύο γείτονες τσακώθηκαν για τη θέση ενός κάδου απορριμμάτων σε παραλιακό οικισμό του Πηλίου, με τον έναν να κατηγορεί τον άλλο και να αλληλομηνύονται. Μάλιστα, ο ένας κατηγορεί τον άλλο εμπλεκόμενο πως τον... δάγκωσε στη μύτη.

Το επεισόδιο φέρεται να συνέβη στις 19 Ιουλίου του 2020 και αιτία ήταν η θέση του κάδου απορριμμάτων έξω από το σπίτι του ενός ή του άλλου. Ο ένας μετακίνησε τον κάδο έξω από το σπίτι του άλλου και ο άλλος φέρεται να τον μετακίνησε έξω από το σπίτι του πρώτου.

Ο καυγάς δεν άργησε να ξεσπάσει και οι δύο άνδρες φέρεται να ήρθαν στα χέρια. Τη Δευτέρα (24/4) ο πρώτος εκ των αλληλομηνυθέντων κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, κατηγορούμενος για βαριά σωματική βλάβη, ενώ κατηγορούμενη ήταν και η μητέρα του για συνέργεια στην ως άνω πράξη.

Η τελευταία, ωστόσο, ήταν απούσα από την ακροαματική διαδικασία, καθώς εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Ο 45χρονος κατηγορούμενος φέρεται να δάγκωσε και να απέκοψε τμήμα του δέρματος του γείτονά του, τμήμα του δέρματος του δεξιού του χεριού, το δεξιό και αριστερό πτερύγιο και τη βλεννογόνο της μύτης του. Ο 45χρονος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι έπεσε πρώτος θύμα ξυλοδαρμού του γείτονά του και τον δάγκωσε ενώ ήταν σε άμυνα, ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισής του προσκόμισαν στο δικαστήριο βιντεοληπτικό υλικό, που φέρεται να δείχνει ότι ο μηνυτής είχε επιτεθεί πρώτος στον 45χρονο.

Ο συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας αμφισβήτησε τη γνησιότητα του βιντεοληπτικού υλικού, ενώ ο μηνυτής τόνισε ότι ο 45χρονος του επιτέθηκε πρώτος, τον εξύβρισε και τον απείλησε. Η δίκη διακόπηκε για τις 8 Ιουνίου, ενώ και ο μηνυτής αναμένεται να καθίσει και αυτός στο εδώλιο το επόμενο διάστημα, κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραμήνυσηεπίθεσηδίκηδάγκωμαΠήλιο