Σφοδρή έκρηξη σε καφετέρια στο Νέο Ηράκλειο - Μεγάλες ζημιές σε γύρω κτίρια - Πληροφορίες πως είχε ανοίξει πρόσφατα
Ευλαμπία ΡέβηΣφοδρή έκρηξη από την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε στις 03.30 σε καφετέρια στο Νέο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Ηρακλείου. Το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε 4 αυτοκίνητα, σε διπλανό κατάστημα και σε σπίτι που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, ακριβώς πάνω από το καφέ.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σημείο βρέθηκε κρατήρας 15 εκατοστών, ενώ οι δράστες φέρεται να χρησιμοποίησαν δυναμίτιδα. Την έρευνα έχει αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών, ενώ από τον τρόπο που έδρασαν οι άγνωστοι, οι Αρχές συμπεραίνουν πως ήθελαν να στείλουν μήνυμα προς συγκεκριμένο παραλήπτη.
Η ιδιοκτήτρια, με βάση τα στοιχεία, φέρεται να είναι μια γυναίκα περίπου 36 ετών. Μέχρι στιγμής στο σημείο έχει εμφανιστεί μόνο ένας υπάλληλος. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και σαφή στοιχεία για τα κίνητρα του ή των δραστών, καθώς στα χέρια των Αρχών βρίσκεται υλικό ώστε να ταυτοποιηθούν.
Πληροφορίες αναφέρουν πως το μαγαζί είχε ανοίξει πρόσφατα.
- Ο «T-Rex του ωκεανού»: Ο θηρευτής στο μέγεθος λεωφορείου που κυριαρχούσε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια
- Τους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»
- Πέθανε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
- Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις τζάμπα μπάνιο»