Ελλάδα|02.05.2023 19:47

«Με μαχαίρωσε με δύναμη στην κοιλιά»: Εξιτήριο για τον 18χρονο που δέχθηκε επίθεση στην Ακρόπολη

Newsroom

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο 18χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από νεαρούς προκειμένου να τον ληστέψουν στην περιοχή της Ακρόπολης στα μέσα Απριλίου. Το θύμα της επίθεσης περιέγραψε όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

«Ήταν δύσκολο όλο αυτό που πέρασα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά αλλά έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου. Τα τραύματα ήταν πολύ σκληρά» είπε ο 18χρονος μιλώντας στο Star.

Όπως εξήγησε, καθόταν με την παρέα του σε ένα πεζούλι όταν δύο ανήλικοι τους πλησίασαν, υποτίθεται για να ζητήσουν τσιγάρο και τότε ο ένας από τους δύο τον μαχαίρωσε.

«Μου έβαλε το μαχαίρι στην πλάτη και μου ζήτησε το τσαντάκι μου. Στην αρχή ήμουν ψύχραιμος, σήκωσα τα χέρια ψηλά, μετά προσπάθησα να ξεφύγω, όμως εκείνος με κρατούσε από το τσαντάκι. Του είπα "πάρε τα λεφτά" και τότε μέσα σε δευτερόλεπτα με μαχαίρωσε ελαφριά στον λαιμό ενώ την δεύτερη μαχαιριά μου την έδωσε με δύναμη στην κοιλιά» πρόσθεσε ο 18χρονος.

Ο νεαρός ευχαρίστησε τους φίλους του που βρίσκονταν μαζί του και τον βοήθησαν την ώρα που χρειαζόταν βοήθεια. «Ο φίλος μου έβαλε το χέρι του στον λαιμό μου γιατί έβλεπε ότι είχα αίματα και έλεγε "άνοιξε τα μάτια σου, μην τα κλείνεις, μείνε μαζί μου", μέχρι να έρθει η Αστυνομία», είπε ο 18χρονος. Ο δεύτερος φίλος του κυνήγησε τους δράστες και μάλιστα κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν από αυτούς.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους γονείς του όπως επίσης και τους γιατρούς του νοσοκομείου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΑκρόποληληστείαμαχαίρι