Ελλάδα|05.05.2023 12:07

Είναι γεγονός! Άδεια εργασίας security εξ αποστάσεως

Newsroom

Ολοένα και αυξάνεται η ζήτηση για το επάγγελμα του security, και ενώ πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να ασχοληθούν, δεν γνωρίζουν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για να βγάλουν άδεια εργασίας.

Όσοι έχουν άδεια προσωπικού ιδιωτικής ασφαλείας (security) μπορούν να εργαστούν σε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα αλλά και του δημόσιου τομέα. Πλέον προσωπικό ασφαλείας συναντάμε παντού: Σε νοσοκομεία, Μέσα Μεταφοράς,

Οι νέες προσλήψεις που γίνονται κάθε μήνα φέρνουν ολοένα και περισσότερους ενδιαφερόμενους στην πραγματοποίηση εξ αποστάσεως προγράμματα κατάρτισης η οποία δίνει τη δυνατότητα να λάβουν την ΑΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και την Πιστοποίηση ώστε να μπορούν να εργαστείτε άμεσα.

Πώς θα λάβετε άμεσα και εξ αποστάσεως την άδεια εργασίας

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn , σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ), διοργανώνει εξ αποστάσεως προγράμματα κατάρτισης για άτομα που επιθυμούν να εργασθούν ως προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας (Security) και μα αποκτήσουν την άδεια εργασίας.

Το ΚΕΜΕΑ αποτελεί φορέα που εποπτεύεται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αποτελεί τον κατεξοχήν επιστημονικό, ερευνητικό και συμβουλευτικό κρατικό φορέα για θέματα Ασφαλείας.

Τι αναφέρει ο νόμος - Ξεκινήστε τώρα το σεμινάριο που οδηγεί στην άδεια

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο κανονιστικό πλαίσιο (Φ.Ε.Κ. Β’ 4491/25-08-2022), άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν άδεια εργασίας Security πρέπει

  • Να παρακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης 105 διδακτικών ωρών, και να λάβουν τη σχετική Βεβαίωση Κατάρτισης και
  • Να συμμετάσχουν επιτυχώς στις εξετάσεις πιστοποίησης Security του ΚΕΜΕΑ και να λάβουν Πιστοποιητικό Επάρκειας της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφαλείας».

Πρόγραμμα εξ αποστάσεως κατάρτισης 105 ωρών

  • Το πρόγραμμα κατάρτισης πραγματοποιείται εξ αποστάσεως μέσω πλατφόρμας τηλεκατάρτισης και έχει διάρκεια 105 ώρες
  • Εφόσον ο καταρτιζόμενος το τελειώσει δίνει εξετάσεις στο ΚΕΜΕΑ για να λάβει την άδεια

Πραγματοποιήστε εδώ εκδήλωση ενδιαφέροντος για να κατοχυρώσετε την έκπτωση.

Πηγή: Proson.gr

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:

Το πιο εύκολο Proficiency στην Ελλάδα που δεν χρειάζεται μαθήματα

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ

εκπαίδευση εξ αποστάσεωςsecurityυπουργείο Εσωτερικώνειδήσεις τώρα