Ελλάδα|05.05.2023 21:27

Εθνική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την προσεχή Δευτέρα - Τι να προσέξουν οι οδηγοί

Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διάρκειας, στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, ανακοίνωσε η Νέα Οδός. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. (64,45ο έως 62,6ο χλμ) στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα υλοποιείται αποκλεισμός δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης του Αυτοκινητοδρόμου.

Επιπρόσθετα θα υλοποιείται μικρής διάρκειας αποκλεισμός του κλάδου εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο στον κόμβο της Οινόης (62,915οχλμ) στον κλάδο προς Αθήνα, καθώς και μικρής διάρκειας αποκλεισμός του χώρου στάθμευσης (Parking) στο 64οχλμ.

Οι εργασίες θα υλοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα στις 19:00 έως και την Κυριακή στις 07:00 το πρωί.

Για  την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών θα τοποθετηθεί στον προηγούμενο Ημικόμβο Σχηματαρίου (67,655οχλμ), προειδοποιητική σήμανση που θα προτρέπει τους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν αυτή την έξοδο για Οινόη.

Η εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη περιλαμβάνει πορεία μέσω της Αριστερής Παράπλευρης Οδού μέχρι τον κόμβο Οινόης. Στην παράκαμψη, οι οδηγοί κατευθύνονται με τις απαραίτητες προειδοποιητικές πινακίδες κατεύθυνσης «Παράκαμψη» και στο τέλος με τις υφιστάμενες πινακίδες του τοπικού δικτύου.

Αντίστοιχα, επί του Συνδετήριου Κλάδου του ΑΘΕ από το Σχηματάρι έως την Χαλκίδα, θα τοποθετηθεί στον αμέσως προηγούμενο κόμβο Χαλκίδα-2, προειδοποιητική σήμανση που θα προτρέπει τους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν αυτή την έξοδο για Οινόη.

Η εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη περιλαμβάνει πορεία μέσω αρχικά της Κάθετης Οδού και στη συνέχεια της Αριστερής Παράπλευρης Οδού μέχρι τον κόμβο Οινόης. Στην παράκαμψη, οι οδηγοί θα κατευθύνονται με τις απαραίτητες προειδοποιητικές πινακίδες κατεύθυνσης «Παράκαμψη» και στο τέλος με τις υφιστάμενες πινακίδες του τοπικού δικτύου.

Σημειώνεται ότι το διάστημα από την Παρασκευή 19/05/2023 στις 07:00 το πρωί έως και την Δευτέρα 22/05/2023 στις 19:00 το απόγευμα δεν θα υλοποιούνται εργασίες.
Η Νέα Οδός επισημαίνει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

ειδήσεις τώρακυκλοφοριακές ρυθμίσειςεθνική οδόςΝέα Οδός