Ελλάδα|09.05.2023 11:54

Πάνω από 100 κιλά κοκαΐνη κατέσχεσε η ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη - Επτά συλλήψεις ατόμων που ανήκαν σε μεγάλη εγκληματική οργάνωση

Newsroom

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης αλλά και της Βόρειας Ελλάδας προχώρησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί περισσότερα από εκατό κιλά κοκαΐνης, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες έφτασαν με κοντέινερ στο λιμάνι της πόλης και έχουν κατασχεθεί περίπου 100.000 ευρώ.

Η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών θα φτάσουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες πήραν το φορτίο με την κοκαΐνη από το λιμάνι, κάτω από την παρακολούθηση των αστυνομικών, οι οποίοι επενέβησαν σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης και προχώρησαν στις συλλήψεις.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα της αστυνομίας στα καρτέλ που διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη χώρα μας.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κοκαΐνηαστυνομικοίναρκωτικάλιμάνιΘεσσαλονίκη