Ελλάδα|12.05.2023 16:56

Άρτα: «Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου» - Η πρώτη αντίδραση του πατέρα του βρέφους που πέθανε στο αυτοκίνητο

Newsroom

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο 37χρονος από την Άρτα που ξέχασε το 5,5 μηνών μωρό του στο αμάξι, με αποτέλεσμα να καταλήξει. 

Ο 37χρονος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι «σταμάτησε το μυαλό του» και δε θυμόταν πως είχε το μωρό στο καθισματάκι του αυτοκινήτου του.

 «Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος»


Ο δικηγόρος του, Δημήτρης Λαμπράκης, εξηγώντας πως συνέβη η τραγωδία, σημείωσε ότι «ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πόνους του μωρού που έβγαζε δόντια και είχε κολικούς. Σταμάτησε να πάρει έναν καφέ και για εκείνον και για τη γυναίκα του, με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του. Ήταν αγχωμένος με τη δουλειά του. Πίστευε ότι είχε πάει το παιδί στον βρεφικό σταθμό κι όταν το μεσημέρι τον πήρε η γυναίκα του και του είπε "πού είναι το παιδί;", της απάντησε "στον βρεφικό σταθμό

Ερωτηθείς τι του είπε μόλις άκουσε ότι αφήνεται ελεύθερος, δήλωσε ότι του είπε πως «Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος. Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αυτοκίνητοΆρταθάνατοςμωρόειδήσεις τώρα