Ελλάδα|18.05.2023 13:34

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της Βρετανίδας στην Τέλενδο: «Έχει άνοια» λέει η οικογένειά της - Ρωτούσε πού είναι το ξενοδοχείο της

Newsroom

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 75χρονης Βρετανίδας Σούζαν Χαρτ από την Τέλενδο, με την οικογένειά της να περιμένει τα χειρότερα καθώς η γυναίκα φαίνεται πως έχει άνοια, η οποία ακόμα δεν είχε διαγνωστεί.

Η οικογένεια της Βρετανίδας δηλώνει στο BBC ότι «δεν έχει ιδέα πού έχει πάει». Η Σούζαν Χαρτ, 74 ετών, από το Μπαθ, έκανε διακοπές στην Κάλυμνο με τον σύζυγό της, Εντ, όταν εξαφανίστηκε στις 30 Απριλίου.

Το ζευγάρι είχε πάρει το πλοίο για την Τέλενδο και ο Εντ πήγε να κάνει αναρρίχηση, ενώ η σύζυγός του σχεδίαζε να διαβάσει ένα βιβλίο σε ένα εστιατόριο.

Ωστόσο, όταν ο σύζυγος επέστρεψε, δεν την βρήκε πουθενά και κάλεσε την αστυνομία.

Η Σούζαν έχει τρεις κόρες. Μία από αυτές, η 45χρονη Ρουθ Λαντάλ δήλωσε ότι η μητέρα της παρουσίαζε συμπτώματα άνοιας τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν είχε λάβει ακόμη διάγνωση.

«Ήταν μια αγχωτική και οδυνηρή περίοδος για όλη την οικογένεια», λέει η ίδια σημειώνοντας πως «δεν έχουμε καμία ιδέα για το πού έχει πάει».

Ο Εντ και η σύζυγός του ζούσαν στην Ελβετία επί 25 χρόνια. Ο σύζυγός της την είδε για τελευταία φορά στο λιμάνι της Τελένδου το πρωί της 30ής Απριλίου, δήλωσε η οικογένεια.

Στις έρευνες που έγιναν δεν μπόρεσαν να βρουν κανένα ίχνος της ίδιας ή κάποιο αντικείμενό της.  Είχε μαζί της μετρητά αλλά όχι το πορτοφόλι.

Κάποιοι μάρτυρες στην Τέλενδο ανέφεραν ότι είδαν την Σούζαν νωρίτερα μέσα στην ημέρα, να ρωτά κατοίκους πού βρισκόταν το ξενοδοχείο της, σύμφωνα με το BBC.

Οι αστυνομικές Αρχές δεν είναι βέβαιες αν έχει φύγει από το νησί η 75χρονη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηλικιωμένηάνοιαειδήσεις τώραΤέλενδοςεξαφάνιση