Ελλάδα|04.11.2018 14:50

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Συντετριμμένη στην κηδεία η Βικτώρια Καρύδα (pics)

Newsroom

Αυτή την ώρα κηδεύεται  στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα ο 46χρονος επιχειρηματίας, Γιάννης Μακρής, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (31 Οκτωβρίου), στην περιοχή Πανόραμα. Συντετριμμένη έφτασε στην εκκλησία η σύζυγος του θύματος, Βικτώρια Καρύδα, μαζί με τα παιδιά τους. 

Ο 46χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων ήταν παντρεμένος δυο χρόνια με το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα που τη φετινή τηλεοπτική χρονιά συμμετέχει στο «My Style Rocks». Μάλιστα, ο γάμος τους είχε πραγματοποιηθεί στη Μύκονο και είχε προκαλέσει ιδιαίτερο «θόρυβο» στα μίντια και την εγχώρια showbiz, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά.

Ο επιχειρηματίας δέχτηκε τέσσερις βολές από εννιάρι πιστόλι σε ωμοπλάτη, θώρακα και κοιλιά. Όταν χτυπήθηκε με τα τρία πρώτα βλήματα προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό του, τύπου Smart, ωστόσο, δέχτηκε άλλη μία σφαίρα στην ωμοπλάτη και κατέληξε επί τόπου.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κατά την ώρα της δολοφονίας του, τα δύο παιδιά του «Αυστραλού» -όπως ήταν το ψευδώνυμό του- και της συζύγου του -μοντέλου και παίκτρια τηλεπαιχνιδιού- ήταν μέσα στο σπίτι. Λίγα λεπτά μετά την δολοφονία έφτασε στο σημείο κι ο πατέρας του θανόντα, με τους αστυνομικούς να του ανακοινώνουν τον θάνατο του γιου του.

Η δολοφονία του επιχειρηματία έχει καταγραφεί καρέ καρέ από κάμερες ασφαλείας, τα βίντεο των οποίων εξετάζουν οι Αρχές. Στα πλάνα απεικονίζεται τουλάχιστον ένας άνδρας, μετρίου αναστήματος (περίπου 1.70μ.), ο οποίος φαίνεται να φοράει σκούρα ρούχα. Μάλιστα, ο δράστης φέρεται να απομακρύνθηκε πεζός από το σημείο της δολοφονίας. Η Αστυνομία εκτιμά ότι και αυτή τη δολοφονία «υπέγραψαν» μισθωμένοι εκτελεστές.

Για το πώς ενημερώθηκε η Βικτώρια Καρύδα, για το θάνατο του άντρα της, έκανε αναφορά στην εκπομπή της Ooh La La το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου η Σάσα Σταμάτη. «Η Βικτώρια είχε αφήσει το κινητό και την τσάντα της στον Προκόπη Μακρυλάκη, τον μακιγιέρ της, ο οποίος ήταν έξω από το show. Εκείνος είδε κάποια στιγμή ότι την έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο, ανησύχησε, το σήκωσε και ήταν η κολλητή της η Όλγα.

Είπε στον Προκόπη ότι «έφυγε» ο Γιάννης, εκείνος έπαθε πανικό και πήγε στα backstage, δεν τον άφησαν να μπει, διαπληκτίστηκε με τους σεκιούριτι, τους εξήγησε ότι είναι σοβαρό, την πήρε κι έφυγαν. Τον ρώτησε αν έχουν πάθει κάτι τα παιδιά, της είπε όχι, ήρθε η Όλγα και τους πήρε και πήγαν στα πεθερικά της.

Εκεί της ανακοίνωσε η πεθερά της τι έχει συμβεί. Ούρλιαξε, δεν μπορούσε να συνέλθει. Όταν πήγαν μετά στο σπίτι στη Βούλα και είδε τις σφαίρες και τα αίματα, εκεί κατέρρευσε», σημείωσε η παρουσιάστρια, που ήταν παρούσα σε επίδειξη μόδας στην οποία συμμετείχε το μοντέλο. 

κηδείαΓιάννης Μακρής