Ελλάδα|21.05.2023 22:50

Αναστάτωση στην Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε παιδί, παρενέβη ο πατέρας και κατέληξε στο τμήμα

Newsroom

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία των Ψαχνών στην Εύβοια με ένα ανήλικο παιδί να δέχεται επίθεση από αδέσποτο σκύλο. Ο πατέρας έσπευσε να βοηθήσει το παιδί και από παρεξήγηση κατέληξε στο αυτόφωρο.

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ, το αδέσποτο ζώο περιφερόταν στην κεντρική πλατεία, όταν πήγε και επιτέθηκε σε ένα παιδάκι το οποίο έπαιζε με συνομήλικούς του. Ο άνδρας ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο σημείο έτρεξε άμεσα να απομακρύνει τον σκύλο ώστε να προστατέψει το παιδί.

Μαθητές λυκείου, θεωρώντας ότι ο άνδρας χτύπησε το ζώο κάλεσαν την αστυνομία ενώ στο σημείο προκλήθηκε ένταση μεταξύ τους.

Αστυνομικοί του ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα, τον οποίο και οδήγησαν στο Τμήμα, συνοδεία των ανηλίκων οι οποίοι προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του καταθέτοντας ότι το χτύπησε.

Ο άνδρας κρατήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ αφέθηκε λίγο αργότερα μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα.

Αυτόπτες μάρτυρες όπως ανέφεραν στο τοπικό μέσο πως, λίγο νωρίτερα, μαθητές έπαιζαν με λέιζερ, σημαδεύοντας το ζώο με αποτέλεσμα εκείνο να πανικοβληθεί και να επιτεθεί σε ανήλικο.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραεπίθεσηΕύβοιασκύλος