Ελλάδα|24.05.2023 23:53

Άγρια δολοφονία στη Βαρβάκειο: Ταυτοποιήθηκε το θύμα – Ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ταυτοποιήθηκε το θύμα της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (23/05) απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά.

Η γυναίκα, που έφερε πάνω από 15 μαχαιριές, είναι 60 χρονών και σεσημασμένη για ναρκωτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια ζούσε μόνη της και, μέχρι στιγμής, δεν την έχει αναζητήσει κανείς. Βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες στο σπίτι του θύματος για να εντοπίσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να τίς οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Το θύμα εντοπίστηκε νεκρό, σε μία εσοχή του δρόμου, από υπάλληλο της Δημοτικής Αστυνομίας.


Τα αντικείμενα που βρέθηκαν δίπλα της

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στο Star, δίπλα της εντοπίστηκαν δύο χρησιμοποιημένες σύριγγες με ηρωίνη. Εμφανισιακά, η ίδια δεν έμοιαζε με χρήστρια της συγκεκριμένης ουσία, παρότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έκανε χρήση άλλων ουσιών. Επιπλέον, στο σημείο βρέθηκε και το λουράκι μιας τσάντας, το οποίο ερευνάται εάν ήταν δικό της. Τα σενάρια που ερευνούν οι Αρχές είναι αυτό της ληστείας μετά φόνου αλλά και του ξεκαθαρίσματος προσωπικών λογαριασμών. Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

νεκρήΒαρβάκειοςδολοφονίαθύματαειδήσεις τώραεπίθεση με μαχαίρι