Ρόδος: Πλημμύρισε ξανά το αεροδρόμιο - Με κουβάδες έβγαζαν το νερό οι εργαζόμενοι
NewsroomΠλημμύρισε το αεροδρόμιο της Ρόδου για μία ακόμη φορά, με τους εργαζόμενους να τρέχουν με κουβάδες και σφουγγαρίστρες να μαζεύουν τα νερά από το εσωτερικό του, και τους επισκέπτες του νησιού που βρίσκονταν μέσα στο αεροδρόμιο, να βλέπουν έκπληκτοι το τριτοκοσμικό αυτό φαινόμενο.
Σύμφωνα με την rodiaki.gr, η ίδια κατάσταση σημειώθηκε και έξω από το αεροδρόμιο της Ρόδου, όπου ο δρόμος μετετράπη σε ποτάμι, δημιουργώντας έτσι ένα άνευ προηγουμένου κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Η βροχή, προκάλεσε προβλήματα σε πολλές υπαίθριες τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα, επίσης, αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω της βροχόπτωσης σε Ρόδο, Λίνδο, Φαληράκι, Ιαλυσό αλλά και άλλες περιοχές όπου οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν σχεδόν να σταματήσουν τη λειτουργία τους μέχρι να σταματήσει η βροχή.
- Εκλογές Τουρκία: Δημοσιογραφικά «στρατόπεδα» στα εκλογικά τμήματα - Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα
- Κοζάνη: 49χρονος επιτέθηκε με ξίφος σε 52χρονο και έριξε βέλη στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν
- Ένοπλος άνοιξε πυρ στο Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας: Τραυματίστηκε ο φύλακας
- Σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Σέρχιο Ρίκο είναι διασωληνωμένος στην Ισπανία - Τον κλώτσησε άλογο
- Wall Street: Ποιες εταιρείες είναι οι μεγάλοι νικητές της τεχνητής νοημοσύνης
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)