Ελλάδα|31.05.2023 16:00

ΟΛΘ ΑΕ: Για πρώτη φορά θα «δέσουν» την ίδια ώρα δύο κρουαζιερόπλοια - Ανοίγει τις «πύλες» του ο νέος επιβατικός σταθμός

Newsroom

Ανοίγει επίσημα τις «πύλες» του την Κυριακή 4 Ιουνίου, όπως ακριβώς προέβλεπε το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί από την ΟΛΘ ΑΕ και ο δεύτερος επιβατικός σταθμός του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, ο οποίος φιλοξενείται στην ανακαινισμένη αποθήκη 8.

Αυτό σημαίνει ότι τη συγκεκριμένη ημέρα το λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα υποδεχτεί για πρώτη φορά ταυτόχρονα δύο κρουαζιερόπλοια σε δύο διαφορετικούς επιβατικούς σταθμούς.

Συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο «Europa 2», της εταιρείας Hapag Lloyd Cruises, είναι προγραμματισμένο να καταπλεύσει στις 8:00 το πρωί στο κρηπίδωμα 9, του νέου επιβατικού σταθμού και το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal» της εταιρείας Celestyal Cruises είναι προγραμματισμένο να καταπλεύσει στα κρηπιδώματα 4-8 του επιβατικού σταθμού «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», όπως γίνεται κάθε Κυριακή.

Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Europa 2», θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα θερμό καλωσόρισμα με παραδοσιακούς χορούς κατά την διάρκεια αποβίβασής τους. Η γιορτή θα γίνει παρουσία εκπροσώπων - συνεργαζόμενων με την ΟΛΘ ΑΕ φορέων της Θεσσαλονίκης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘεσσαλονίκηλιμάνικρουαζιερόπλοιοΟΛΘ