Ελλάδα|02.06.2023 13:33

Κολωνός: Ακόμα μία σύλληψη για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης

Ευλαμπία Ρέβη

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας και βιασμού σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς οι Αρχές προχώρησαν σε μια ακόμη νέα σύλληψη. Πρόκειται για άνδρα 48 χρονών από το Μπαγκλαντές.

Συνολικά ο αριθμός των συλληφθέντων, από την αρχή διερεύνησης της σοκαριστικής υπόθεσης ανέρχεται στις 30, εκ των οποίων οι 21 είναι ήδη στη φυλακή -και ανάμεσά τους ο Ηλίας Μίχος αλλά και η μητέρα της ανήλικης.

Αποκαλυπτικά στοιχεία στην τελευταία της κατάθεση της 12χρονης

Σύμφωνα με πηγές της Ασφάλειας, οι νέες συλλήψεις προέκυψαν μετά την τελευταία κατάθεση που έδωσε το παιδί στους αστυνομικούς τον περασμένο Απρίλιο όπου περιέγραψε στις Αρχές και άλλες φρικιαστικές λεπτομέρειες ενώ έδωσε και τα στοιχεία και άλλων παιδοβιαστών.

«Οι νέες συλλήψεις προέκυψαν μετά από συνδυαστική ανάλυση τόσο των δεδομένων που έχουμε λάβει από το Τμήμα Ψηφιακών Πειστηρίων της ΕΛΑΣ, όσο και από τα στοιχεία που μας έδωσε το παιδί. Η μικρή στην τελευταία της κατάθεση για κάποιους από τους συλληφθέντες έδωσε τα μικρά τους ονόματα, ενώ για κάποιους άλλους παρέδωσε ακόμα και τα στοιχεία των κινητών τηλεφώνων τους», σχολιάζει αστυνομικός της Ασφάλειας στο ethnos.gr.

«Όπως έχουμε πει από την πρώτη στιγμή είναι μια υπόθεση που χρειάζεται πολύ λεπτούς χειρισμούς διότι η ψυχολογία του παιδιού είναι πολύ εύθραυστη, ενώ νέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς από την ανάλυση που γίνεται στις διαδικτυακές εφαρμογές που χρησιμοποιούσε ο Μίχος στα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές που έχουν κατασχεθεί. Η έρευνα θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο και όλοι όσοι κακοποίησαν το παιδί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», προσθέτει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραβιασμόςκακοποίησηΚολωνόςκύκλωμα μαστροπείας