Ελλάδα|04.06.2023 20:26

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει βίντεο - ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο

Newsroom

Σοκάρουν τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων με το βίντεο – ντοκουμέντο που έρχεται στο φως από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης να δείχνει ότι η κατάσταση μπορεί πολύ γρήγορα να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Η συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιουνίου του 2023, κοντά στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός παιδιού. Η κατάσταση της υγείας του τραυματία δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο η αστυνομία στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιουνίου του 2023, κοντά στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο στο Ωραιόκαστρο στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. τρεις ανήλικοι, ηλικίας 15 και 14 ετών, επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του τελευταίου. Οι μαθητές συνελήφθησαν, όπως και πέντε γονείς, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Ξύλα, μπουνιές και κλωτσιές 

Ξύλα, μπουνιές και κλωτσιές αντάλλαξαν οι ανήλικοι στο Ωραιόκαστρο, όπως φαίνεται στο βίντεο, με γονείς και παιδιά να τούς παρακολουθούν έντρομοι. Μάλιστα, η συμπλοκή σημειώθηκε μερικά μόλις μέτρα μακριά από την «Καστροπολιτεία», μια εμβληματική παιδική χαρά στο πάρκο του Δημοτικού Γυμναστηρίου όπου καθημερινά φιλοξενεί δεκάδες κόσμου, όχι μόνο από τον Δήμο Ωραιοκάστρου αλλά και από ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες -ανήλικοι και γονείς- αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα ενώ δεν έχουν αποσαφινιστεί τα ακριβή αίτια της συμπλοκής. Μέχρι στιγμής, δεν προκύπτουν οπαδικά κίνητρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκηανήλικοιειδήσεις τώραΩραιόκαστροσυμπλοκή