Ελλάδα|06.06.2023 16:51

Κρήτη: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 36χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύντροφο της - Τι είπε στην πρώτη της κατάθεση

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Απόπειρα γυναικοκτονίας στην Κρήτη (Intime)

Βγήκε από τη ΜΕΘ η 36χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύντροφο της στην Κρήτη. Η γυναίκα το μεσημέρι της Τρίτη μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Ο οργανισμός της, σύμφωνα με το cretapost, αντιδρά καλά στη θεραπεία  και έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από τον συνομήλικο σύντροφο της και  φέρει τραύματα στο θώρακα, την πλάτη αλλά και τα άνω άκρα.

Στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς η 36χρονη ανέφερε πώς δεν είχε προηγηθεί καυγάς κι ότι ο αρραβωνιαστικός βρισκόταν σε αμόκ, όταν άρχισε να τη χτυπά. Μετά από πολλαπλά χτυπήματα κατάφερε να ξεφύγει  και να ζητήσει βοήθεια από τη γειτονιά.

Φρουρούμενος στη Χειρουργική Κλινική ο δράστης

Φρουρούμενος στη Χειρουργική Κλινική νοσηλεύεται ο 36χρονος δράστης. Η κατάσταση της υγείας του είναι βελτιωμένη. 

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία. Η δικογραφία έχει ήδη υποβληθεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ακολούθως θα απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες από τον εισαγγελέα, για τις οποίες θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια. Ο 36χρονος στην πρώτη επαφή του με τους αστυνομικούς δεν είπε τίποτα. 

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο. Ο 36χρονος δράστης αφού  κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στη σύντροφο του, αυτοτραυματίστηκε και επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι.

Η γυναίκα αιμόφυρτη μπήκε στην αυλή γειτονικού σπιτιού για να σωθεί.  Οι γείτονες την περιέθαλψαν και κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επίθεση με μαχαίριΚρήτηειδήσεις τώραενδοοικογενειακή βία