Ελλάδα|07.06.2023 22:46

Φρεαττύδα: Πώς σημειώθηκε η επίθεση στη 17χρονη – Η μαρτυρία του 22χρονου που τη βοήθησε

Newsroom

Επίθεση δέχθηκαν μία 17χρονη κι ένας 15χρονος στη Φρεαττύδα, όταν τέσσερις άνδρες τους προσέγγισαν και φέρονται να αποπειράθηκαν να βιάσουν το κορίτσι.

Τα θύματα έσπευσε να βοηθήσει ένας 22χρονος ο οποίος αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, για να δεχθεί και ο ίδιος επίθεση από τους φερόμενους ως δράστες, με πέτρες και ένα σπασμένο μπουκάλι. Ο 22χρονος μίλησε στον ΑΝΤ1 για το τι συνέβη.

«Κατά τις 2 και μισή το μεσημέρι, έρχεται ένα παλικάρι τραυματισμένο μέσα στα αίματα και μου είπε να καλέσω το 100 ενώ του είπε τι έχει συμβεί», είπε και πρόσθεσε ότι, στη συνέχεια, πήγε στην κοπέλα, τη ρώτησε αν είναι καλά «τι γίνεται, όλα καλά, “ποιος είναι ο μάγκας εδώ;” τους είπα. Στην ουσία του πουλούσα πιο πολλή τρέλα γιατί τους έκοψα… Κρατούσα απλά το στυλό και πιστεύω ότι αυτό τους τρόμαξε. Μετά ρώτησα την κοπέλα ποιος την πείραξε και μου είπε. Τότε αυτοί πήραν αμέσως αντικείμενα στα χέρια τους για να είναι έτοιμοι».

Από 17 - 19 χρονών οι τέσσερις συλληφθέντες

Υπενθυμίζεται ότι, το μεσημέρι της Τετάρτης (07/06), εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 22χρονος και μία 17χρονη, στην παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά όπου είχαν φτάσει για να κάνουν το μπάνιο τους.

Ειδικότερα, μία ομάδα τεσσάρων ατόμων ηλικίας από 17 έως 19 ετών έβαλαν στο στόχαστρό τους τα δύο νεαρά άτομα εξαπολύοντας, συντονισμένη επίθεση, χρησιμοποιώντας πέτρες για να εκφοβίσουν τον άνδρα, ενώ την ίδια ώρα ακινητοποίησαν και χτύπησαν την κοπέλα προσπαθώντας να την κακοποιήσουν σεξουαλικά.

Οι δράστες κατηγορούνται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομη κατακράτηση, απόπειρα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή, απόπειρα ληστείας, σωματική βλάβη, απόπειρα κλοπής, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απειλή.

Στο σημείο πλησίασε και ένας 15χρονος που βρισκόταν στην παραλία προκειμένου να βοηθήσει, ωστόσο οι δράστες του επιτέθηκαν, ενώ επιχείρησαν να κλέψουν το κινητό του και αυτό του 17χρονου κοριτσιού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επίθεσηΠειραιάςειδήσεις τώραανήλικηαπόπειρα βιασμού