Ελλάδα|08.06.2023 17:37

Χριστίνα Σούζη: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος – Η στιγμή που το αυτοκίνητο σέρνεται στο δρόμο αναποδογυρισμένο

Newsroom

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε το απόγευμα της Τετάρτης 7/6 η Χριστίνα Σούζη στη Λεωφόρο Κηφισίας. Το αυτοκίνητό της γνωστής μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ντελαπάρισε στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου με την ίδια να απεγκλωβίζεται και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία της.

Σοκαριστικά βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος

Στη δημοσιότητα δύο βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Χριστίνα Σούζη κινείται στη μεσαία λωρίδα και μπροστά στη δεξιά ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα. Στην αρχή του βίντεο τα δύο οχήματα συγκρούονται και αυτό που βρίσκεται η Χριστίνα Σούζη ανατρέπεται κι σέρνεται με τον ουρανό στο δρόμο.

Το μαύρο τζιπ φρενάρει και σε βίντεο φαίνεται από άλλη γωνία το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη να χτυπάει στα προστατευτικά και να ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ απεγκλωβίζεται αιμόφυρτη και μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Ευτυχώς η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο, με την ίδια να προσπαθεί όπως μας λέει να αφήσει πίσω το ισχυρό σοκ που υπέστη.

Πώς αναποδογύρισε το όχημα;

Τη δική του εκτίμηση για το πως έγινε το τροχαίο και αναποδογύρισε το όχημα της Χριστίνας Σούζη έδωσε στο MEGA ο μηχανολόγος Γιώργος Καραμέρης.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, ο μηχανισμός για να τουμπάρει ένα αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα περίπλοκος, ιδιαίτερα για το όχημα της μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ, το οποίο είναι χαμηλό επιβατικό.

«Στην αρχή του βίντεο φαίνεται, αλλά όχι ξεκάθαρα, ότι το αυτοκίνητο τουμπάρει με το να σηκώσει τη δεξιά του πλευρά. Επίσης, φαίνεται σε μία φωτογραφία ότι η αριστερή πλευρά είναι ανέπαφη, το οποίο σημαίνει πως ότι προκάλεσε την εκτροπή του αυτοκινήτου θα ήρθε από μπροστά δεξιά», εξήγησε μετά την εξέταση των βίντεο ντοκουμέντων του τροχαίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μετεωρολόγοςειδήσεις τώρατροχαίο ατύχημαΧριστίνα Σούζητροχαίο