Ελλάδα|09.06.2023 07:21

Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας - Χωρίς τις αισθήσεις του ένας άνδρας

Newsroom

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/6) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Αλκαμένους και Περγάμου και βρέθηκε άτομο χωρίς τις αισθήσεις του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα, στη συμβολή των οδών Αλκαμένους και Περγάμου στην Αθήνα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου και όπως λέει ο αντιπύραρχος Βασίλης Μπίκας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία», ένα άτομο ηλικίας περίπου 40-50 ετών χωρίς τις αισθήσεις του.

Η φωτιά προήλθε από τον χώρο του σαλονιού και το άτομο βρέθηκε παγιδευμένο εντός της τουαλέτας. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έκαναν ενέργειες για να κόψουν την πόρτα και να έχουν πρόσβαση. Πλέον, δεν υπάρχει κίνδυνος για τους ενοίκους.

Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας, που ζει στην πολυκατοικία και ήταν εκείνος που κάλεσε τις Αρχές, δηλώνει ότι ξύπνησε όταν άκουσε κατοίκους των πάνω ορόφων να φωνάζουν «ξύπνα».

Όπως περιγράφει, ο ίδιος επιχείρησε να ρίξει νερό καθώς οι φλόγες έβγαιναν από τα παντζούρια με αποτέλεσμα να σβήσει η φωτιά, αλλά το εσωτερικό του σπιτιού καιγόταν.

ειδήσεις τώραφωτιάπυροσβεστικήκέντρο Αθήναςφωτιά τώραπυρκαγιά