Ελλάδα|13.06.2023 19:56

«Έκλαιγα, προσπάθησα να φύγω»: Συγκλονίζει η μαρτυρία γυναίκας που είχε καταγγείλει για βιασμό τον 63χρονο που συνελήφθη στην Ομόνοια

Newsroom

Σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του 63χρονου ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε ανήλικα παιδιά.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος «παγιδεύτηκε» από τον πατέρα της ανήλικης που είχε προσεγγίσει φέρεται να έχει αναγνωριστεί και από το 12χρονο θύμα βιασμών και μαστροπείας από τον Κολωνό, ως ένας από τους άντρες που ασέλγησαν σε βάρος του.

Την ίδια ώρα, γυναίκα δήλωσε στον Alpha και αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία που είχε με τον 63χρονο. Η ίδια, το 1998, ήταν 35 χρονών. Διάβασε αγγελία που είχε βάλει ο άνδρας ζητώντας μπέιμπι σίτερ και πήγε από το σπίτι του.

«Είδα την αγγελία, πήγα, πήγα σπίτι του. Δεν θυμάμαι πως ήταν το σπίτι του τότε. Δεν υπήρχε παιδάκι μέσα στο σπίτι. Προσπάθησα να φύγω. Έκλεισε τζάμια, πόρτες, πατζούρια. Έγινε ό,τι έγινε μετά άνοιξα την πόρτα και έφυγα σαν χαμένο. Με ακινητοποίησε αλλά δεν με χτύπησε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πράξη καταγγέλθηκε και εκείνος καταδικάστηκε. «Έκλαιγα, με είδε μια κυρία, της είπα τι συνέβη. Με πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και έγινε καταγγελία. Με πήραν με το περιπολικό, τους έδειξα το σπίτι. Μπήκαν οι άντρες της Αστυνομίας στο σπίτι του και τον συνέλαβαν».

«Μετά από μέρες με κάλεσαν στην Ευελπίδων. Έδωσα κατάθεση. Με πήγαν σε ιατροδικαστή και με εξέτασε. Ο πατέρας του για να μην κάνω μήνυση στον γιο του μου έδινε λεφτά και δεν τα δέχτηκα. Να σαπίσει στη φυλακή και να μην ξανακάνει τίποτα σε κανένα παιδί. Να πεθάνει. Να κοπούν τα χέρια του».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ανήλικοιειδήσεις τώραΚολωνόςβιαστήςβιασμός