Ελλάδα|14.06.2023 11:52

Καλαμάτα: Διασωληνώθηκε ο 15χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο ενώ επέβαινε σε πατίνι - Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Τροχαίο Καλαμάτα/ tharrosnews.gr
Τροχαίο Καλαμάτα/ tharrosnews.gr
Τροχαίο Καλαμάτα/ tharrosnews.gr
Τροχαίο Καλαμάτα/ tharrosnews.gr
Τροχαίο Καλαμάτα/ tharrosnews.gr

Κάταγμα στο κρανίο και πιθανόν εσωτερικό αιμάτωμα έδειξε η αξονική τομογραφία που υποβλήθηκε ο 15χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο με πατίνι στην Καλαμάτα.

Αρχικά το παιδί είχε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου αργότερα παρουσίασε συμπτώματα απώλειας συνείδησης, οπότε και υποβλήθηκε σε εξετάσεις που οδήγησαν σε διασωλήνωση. Τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πώς σημειώθηκε το τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου, όταν τα δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας περίπου 15 ετών, που βρίσκονταν πάνω σε πατίνι συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση το αγόρι κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος.

Η στιγμή που το αυτοκίνητο παρασύρει τα παιδιά - Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από το σοβαρό τροχαίο είδε το φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται στα πλάνα που παρουσίασε η ΕΡΤ, δυο παιδιά ηλικίας περίπου 15 ετών που βρισκόταν πάνω σε πατίνι συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση, το πατίνι με το αγόρι κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το επίσης 15χρονο κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραπατίνιτροχαίοΚαλαμάτα