Ελλάδα|14.06.2023 20:34

Παιδόφιλος στην Ομόνοια – Τι λέει ο αδερφός του: «Ζητάμε χίλια συγγνώμη – Δεν το ήξερε κανείς»

Newsroom

Η οικογένεια του 63χρονου παιδόφιλου, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Ομόνοια για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ο αδερφός του κατηγορούμενου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των κοριτσιών που έπεσαν θύματα του 63χρονου ο οποίος συνελήφθη ξανά, καθώς σε έρευνα αστυνομικών στο σπίτι που μένει στο Κιάτο εντοπίστηκαν ναρκωτικά χάπια. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα σήμερα.

«Αν τον βάλουν φυλακή θα μας κλείσει το σπίτι»

«Δεν το ήξερα, δεν το ήξερε κανείς, ούτε η μάνα μου, ούτε η αδερφή μου, ούτε εγώ. Πέσαμε από τα σύννεφα. Δε φανταζόμασταν τέτοιο πράγμα» δήλωσε ο αδερφός του κατηγορούμενου στο Star ενώ υποστήριξε ότι, στο Κιάτο όπου διέμενε ο 63χρονος, από τη στιγμή που βγήκε στη σύνταξη, κανείς δεν είχε παραπονεθεί για τη συμπεριφορά του. «Μια φορά τον μήνα πήγαινε στην Αθήνα και το μεσημέρι ερχόταν. Έφτιαχνε τα μαλλιά του μας έλεγε, έφευγε το πρωί, ερχόταν μεσημέρι και δεν αργούσε ποτέ. Έπαθα σοκ, δεν ξέραμε τίποτα, είμαστε στεναχωρημένοι, η μάνα μου έκλαιγε χθες», σημείωσε ο αδερφός του 63χρονου και συνέχισε: «Αν έγιναν όλα αυτά ζητάμε συγγνώμη, χίλια συγγνώμη εκ μέρους εμού, της αδελφής και της μάνας μου. Αν τον βάλουν φυλακή θα μας κλείσει το σπίτι».

Ο αδερφός του κατηγορούμενου ισχυρίστηκε, ακόμη, ότι στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού αλλά δεν μπήκε ποτέ στη φυλακή. «Δεν έχει μπει στην φυλακή ούτε μία ημέρα. Είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού αλλά δεν καταδικάστηκε και δεν πήγε φυλακή ούτε μία ημέρα», είπε και περιέγραψε τον χαρακτήρα του 63χρονου. «Ήταν κλειστός και απότομος και ντροπαλός σαν άνθρωπος». «Ξέραμε μόνο ότι έβαζε αγγελίες για να κάνει έρωτα με κοπέλες, παλιά όχι τώρα. Ούτε κάποιος από την γειτονιά μας είχε αναφέρει κάτι», τόνισε. Όσον αφορά το 12χρονο παιδί από τον Κολωνό, που αναγνώρισε τον αδερφό του ως έναν από τους βιαστές του, υπογράμμισε: «Μπορεί να έγινε, αλλά δεν μπορούμε να το φανταστούμε ότι έκανε τέτοιο πράγμα. Δεν πάει στο μυαλό μας ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε κάτι σε μικρή κοπέλα, αυτό είναι ασύλληπτο… 63 ετών με 12χρονη κοπέλα…».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομόνοιααδερφόςσύλληψηπαιδόφιλοςειδήσεις τώρα