Ελλάδα|28.06.2023 21:50

Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 32χρονος - Τα νέα ντοκουμέντα για το σοκαριστικό έγκλημα

Newsroom

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 32χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Ο βασικός ύποπτος για το φονικό επιμένει στην αθωότητά του και αρνείται όλες τις κατηγορίες για το σοκαριστικό έγκλημα.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον 32χρονο να κατευθύνεται προς το σημείο που βρέθηκε η σορός

Την ίδια ώρα, νέο βίντεο ντοκουμέντο του Star δείχνει τον 32χρονο βασικό κατηγορούμενο πάνω σε μηχανάκι να κατευθύνεται προς το σημείο που βρέθηκε η σορός της άτυχης 27χρονης.

Αποκαλυπτικά είναι και τα στοιχεία που επικαλείται μια γειτόνισσα του κατηγορούμενου για την απαγωγή, βιασμό και δολοφονία της 27χρονης. Η γειτόνισσα, μιλώντας στο Ράδιο Έκφραση, αποκάλυψε ότι οι κάμερες του σπιτιού της κατέγραψαν τον 32χρονο να κινείται με μηχανάκι προς την κατεύθυνση όπου βρέθηκε το πτώμα της Αναστάζια.

Εκτός από αυτό το βίντεο, υπάρχει και άλλο ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τις κινήσεις του κατηγορούμενου 32χρονου. Ο άνδρας κινείται πεζή, ανήσυχος, και κρατώντας κινητό. Και τα δύο βίντεο προέρχονται από το υλικό των καμερών ασφαλείας της γειτόνισσας του 32χρονου, και βρίσκονται στην κατοχή των Αρχών.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι σύμφωνα με τη μαρτυρία της γειτόνισσας, κατά το πρώτο στάδιο των ερευνών της εξαφάνισης, η γυναίκα δεν είχε ρωτηθεί από τις αστυνομικές αρχές αν το σπίτι της είχε κάμερες ασφαλείας με υλικό που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για την υπόθεση.

Μάλιστα, με βάση το υλικό από τις κάμερες του σπιτιού της, η γειτόνισσα είπε στους αστυνομικούς ότι πιθανότατα έψαχναν προς λάθος κατεύθυνση.

Οι μακάβριες αναζητήσεις του 32χρονου και το SMS παραδοχής

Την ίδια ώρα, συνομιλίες στις οποίες παραδέχεται ότι σκότωσε την 27χρονη Αναστάζια στην Κω έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, καθώς η έρευνα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr από το κινητό του 32χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακτήσουν μηνύματα που τον «καίνε», καθώς ο ίδιος ακόμη και τώρα δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα.

Ο δράστης την νύχτα που σκότωσε την άτυχη Αναστάζια επικοινώνησε με συγγενείς του που ζουν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία και τη Γερμανία. Αναζητώντας την έξοδο διαφυγής του φέρεται, με βάση τις ίδιες πηγές, να αποκάλυψε στην αδελφή του, που ζει στην Ιταλία ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα και της είπε χαρακτηριστικά μέσω μηνυμάτων ότι «πρέπει γρήγορα να φύγω και να εξαφανίσω το πτώμα». Για Ιταλία, άλλωστε, θα έφευγε την ημέρα που τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Οι μακάβριες αναζητήσεις στο διαδίκτυο

Από την ανάλυση των ψηφιακών πειστηρίων βρέθηκαν και επίμαχες αναζητήσεις, όπως «πώς εξαφανίζω ένα πτώμα», ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν ότι εδώ και πολλούς μήνες ο 32χρονος αφιέρωνε ώρες για να βλέπει σκληρές σκηνές βιασμών μέσα από το κινητό του τηλέφωνο.

Είναι χαρακτηριστικές οι αναζητήσεις βιασμών τόσο με θύματα γυναίκες, όσο και με θύματα άνδρες, ενώ με τις ώρες έβλεπε παράλληλα σκληρό πορνό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

δολοφονίαέγκλημαφυλακές ΚορυδαλλούΚωςειδήσεις τώρα