Ελλάδα|29.06.2023 10:45

Πώς 30χρονος Ιταλός που έκανε μήνα του μέλιτος στον Βόλο βρέθηκε στα... κρατητήρια - Η ιστορία που θα του μείνει αξέχαστη

Newsroom

Σίγουρα θα θυμάται για πάντα τον μήνα του μέλιτός του ένας 30χρονος Ιταλός που ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Βόλο, καθώς βίωσε μία απίστευτη ταλαιπωρία και κατέληξε... στο κρατητήριο.

Στο πέρασμά του από τον Βόλο ο 30χρονος είχε κλείσει ένα διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης και πάρκαρε την μηχανή του, στο απέναντι πεζοδρόμιο. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος τον ενημέρωσε πως μπορεί να μεταφέρει την μηχανή μπροστά στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται η δική του είσοδος και κατά τη μεταφορά, γρατζούνισε τον προφυλακτήρα της ιδιοκτήτριας ενός αυτοκινήτου, χωρίς να το καταλάβει, όπως μεταδίδει το gegonota.news.

Μέχρι να τακτοποιήσουν με τη σύζυγό του τα πράγματά τους μέσα στο διαμέρισμα, ήπιε μια μπύρα, αλλά δεν κατάλαβε πως η ιδιοκτήτρια του οχήματος είχε καλέσει την αστυνομία. Όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκε, ζήτησε να πληρώσει τη ζημιά και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, με το αλκοολόμετρο να δείχνει κάτω από το όριο, αλλά συνελήφθη.

Πέρασε το βράδυ του στο τμήμα και η σύζυγός του εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στα δικαστήρια του Βόλου αναζητώντας συνήγορο που να μιλά ιταλικά.

Το δικαστήριο τον αθώωσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

γάμοςειδήσεις τώραΒόλος