Ελλάδα|01.07.2023 19:23

Επικοινωνία Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη με την 20χρονη Ραφαέλα που δίνει μάχη με σκληρής μορφής καρκίνο - Θα εισαχθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο

Newsroom

Με την Ραφαέλα Πιτσικάλη, την 20χρονη από τα Χανιά που τα τελευταία χρόνια δίνει μία δύσκολη μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου (σάρκωμα Ewing) επικοινώνησαν το Σάββατο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η 20χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη αναζητούσε νοσηλεία σε διάφορα νοσοκομεία, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από ανάρτηση που έκανε. Στο μήνυμά της η νεαρή από τα Χανιά κατήγγειλε πως παρά την υποτροπή που παρουσίασε η σκληρή μορφή καρκίνου (σάρκωμα Ewing) που πάσχει, τα νοσοκομεία δεν δέχονταν να της κάνουν εισαγωγή λόγω ηλικιακού ορίου.

Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Υγείας, όπως η ίδια σχολίασε, φρόντισαν η κοπέλα να εισαχθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να λάβει την απαραίτητη θεραπεία για την υγεία της.

Μέσω νέας ανάρτησης, η 20χρονη μοιράστηκε με τους ανθρώπους που την ακολουθούν στα social media την πρωτοβουλία των κ.κ. Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη.

 

ειδήσεις τώρακαρκίνοςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΜιχάλης ΧρυσοχοΐδηςΚρήτη