Τραγωδία στη Ραφήνα: Ηλικιωμένος έβαλε τέλος στη ζωή του -Δέθηκε σε καροτσάκι και έπεσε στη θάλασσα
NewsroomΤέλος στη ζωή του έβαλε ένας 89χρονος στη Ραφήνα, κάνοντας βουτιά θανάτου από το λιμάνι της περιοχής.
Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr δέθηκε σε ένα καροτσάκι και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα. Στην άκρη της προβλήτάς άφησε και ένα τσαντάκι, στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του και ένα σημείωμα, με το οποίο εξηγούσε τους λόγους που έβαλε τέλος στη ζωή και ζητούσε από τις αρχές να φερθούν με ευλάβεια στο σώμα του.
Τον 89χρονο εντόπισαν στη θάλασσα άνδρες του πληρώματος του Andros Queen που είναι δεμένο στην προβλήτα 9 στο λιμάνι της Ραφήνας.
Άμεσα ειδοποίησαν το λιμενικό το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε δύτη, ο οποίος βούτηξε περίπου στις 7:30 για να ανασύρει την σορό του άνδρα.
Η σορός του άνδρα παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά στο νεκροτομείο όπου και θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή.
- Ο εφιάλτης ξυπνά: Εκατοντάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τον καταυλισμό προσφύγων στην Τζενίν - Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ισραηλινά πυρά
- «Μας θύμισε την τραγωδία με το Helios»: Τι περιγράφει επιβάτης της πτήσης που προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στη Νάπολη λόγω βλάβης
- Σπίρτζης: Εκλογή Προέδρου μετά τις αυτοδιοικητικές για να έχουν χρόνο οι υποψήφιοι να απευθυνθούν στον κόσμο
- Γιάννης Κότσιρας στο ethnos.gr: «Κάθε πρόβα με τον Σταύρο Ξαρχάκο είναι μια συναυλία, μας διευθύνει με το ίδιο πάθος»
- Δημόσιο: Οι αυξήσεις που φέρνει το νέο μισθολόγιο - Πώς αλλάζουν μισθοί και επιδόματα από το 2024
- Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
- Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
- Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
- «Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου