Ελλάδα|07.07.2023 18:24
Αναστάτωση στη Ζάκυνθο: Τουριστικό λεωφορείο έπεσε κάτω από γέφυρα στην Αγριλιά
NewsroomΑναστάτωση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Αγριλιάς στη Ζάκυνθο, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο έπεσε - για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους - κάτω από γεφύρι. Ευτυχώς, δεν μετέφερε επιβάτες.
Όπως γράφει το imerazante.gr, παρά την τρομακτική πτώση που σημειώθηκε, ο οδηγός του λεωφορείου, είναι καλά στην υγεία του. Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες, για να εξακριβώσουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
- Κλιματική κρίση - Ο πλανήτης «φλέγεται» και ο υδράργυρος σπάει κάθε ρεκόρ: «Οι υψηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων 100.000 ετών»
- Πυροβολισμοί στη Χαλκιδική: Ο 80χρονος «φοβήθηκε» και πυροβόλησε τους ανήλικους - «Είχαμε ενημερώσει ότι χρειαζόταν βοήθεια»
- Αναστάτωση στον Πλαταμώνα: Οδηγούσε ανάποδα για 4 χιλιόμετρα στην Εθνική Οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης
- Σοβαρή προειδοποίηση από τον ΕΦΕΤ: Aνακαλεί ζελεδάκια - Κίνδυνος πνιγμού από συστατικά που περιέχουν
- ΠΣΕ: Ανακόπηκε το ανοδικό μομέντουμ των εξαγωγών τον Μάιο - Θετικό πρόσημο στο 5μηνο
Διαβάστε ακόμη
- Πώς ο Τραμπ έριχνε «στάχτη στα μάτια» του Ιράν: Είχε αποφασίσει πόλεμο από τον Δεκέμβριο - «Θα κρατήσει 4 εβδομάδες»
- Σοκ στη Ξάνθη: Δολοφόνησε συγχωριανό του με τσεκούρι μετά από καβγά - Πώς έγινε το έγκλημα
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
- Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple