Χαλκηδόνα: Σπείρα έμπαινε σε φωτοβολταϊκά πάρκα, προκαλούσε φθορές και έκλεβε καλώδια χαλκού
NewsroomΕξιχνιάσθηκαν έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας περιπτώσεις κλοπών και φθορών σε εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών πάρκων στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας.
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί ηλικίας 26, 22 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος δύο ακόμη συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, εισήλθαν σε εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών πάρκων τριών εταιρειών και προέβησαν σε φθορές διαφόρων συστημάτων των εγκαταστάσεων και σε αφαίρεση ποσότητας καλωδίων χαλκού. Το συνολικό κόστος ζημίας, την οποία υπέστησαν οι ιδιοκτήτριες εταιρείες ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ περίπου.
Οι σχετικές δικογραφίες υποβλήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
- Αποσωληνώθηκε ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που νοσηλεύεται ακόμα σε νοσοκομείο της Ρουμανίας
- Ποιοι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα δουν από σήμερα αύξηση στον μισθό τους: Κριτήρια και παραδείγματα
- Οκτώ ώρες μέσα στο νερό: Η μαρτυρία οικογένειας στη Βάρκιζα που έμεινε μόνη απέναντι στην καταστροφή
- Ένας διαφορετικός τρόπος αντιμετώπισης της κατάθλιψης – Όταν φάρμακα παραμερίζονται