Ελλάδα|18.07.2023 14:18

Φωτιά τώρα: «Πάμε, πάμε, πάμε»: Η στιγμή που ρεπόρτερ του Open τρέχει να σωθεί από έκρηξη σε πυλώνα της ΔΕΗ

Newsroom

Ανεξέλεγκτο μαίνεται το μέτωπο της φωτιάς στο Λουτράκι καθώς οι φλόγες έχουν μπει στις αυλές των σπιτιών στην περιοχή Άγιος Χαράλαμπος, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να επιχειρούν αυτή την ώρα ώστε να καταφέρουν να σώσουν ότι μπορούν. Μάλιστα, στο σημείο γίνονται εκρήξεις από πυλώνες της ΔΕΗ που έχουν πάρει φωτιά.

Ειδικότερα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, στην περιοχή η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο το πρωί της Τρίτης μετά από αναζωπυρώσεις που οδήγησε στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή. «Υπάρχουν μέτωπα και πυκνός καπνός, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, έχουν καεί μεγάλες δασικές εκτάσεις ενώ αυτή τη στιγμή καίγεται πευκόδασος. Οι κατοικίες έχουν εκκενωθεί. Μέσα στις αυλές έχουν μπει οι φλόγες» μετέδωσε η ρεπόρτερ Ελευθερία Σπυράκη.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τα πύρινα μέτωπα στη χώρα στο liveblog του ethnos.gr

«Υπάρχει ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων, η εικόνα πίσω από το βουνό προβληματίζει τους πυροσβέστες όμως πρόσθεσε»

Εκρήξεις στην περιοχή

Λίγη ώρα μετά η κάμερα του OPEN κατέγραψε τη φωτιά να βγαίνει σε δευτερόλεπτα εκτός ελέγχους με τις φλόγες να έχει περικυκλώσει ολόκληρη την περιοχή και εκρήξεις πυλώνων της ΔΕΗ να ακούγονται στο βάθος. «Δάσος και σπίτια καίγονται αυτή τη στιγμή, παντού υπάρχουν φλόγες» ανέφερε η ρεπόρτερ του OPEN τρέχοντας να γλιτώσει από τις μανιασμένες φλόγες.

ειδήσεις τώραφωτιά τώραπυρκαγιέςφωτιάΛουτράκι