Ελλάδα|19.07.2023 11:10

Έδεσσα: Ταυτοποιήθηκε και ο πέμπτος νεκρός του σοκαριστικού τροχαίου - Εργάτες γης όλα τα θύματα

Newsroom

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και του πέμπτου θύματος του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου έξω από την Έδεσσα. Σύμφωνα με την τροχαία πρόκειται για έναν 47χρονο, υπήκοο Αλβανίας, που επέβαινε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

Οι άλλοι τέσσερις νεκροί του σοκαριστικού τροχαίου ήταν άντρες, ηλικίας 55, 50, 19 και 16 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες και τα πέντε άτομα εργάζονταν σε αγροκτήματα της περιοχής και κατευθυνόταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6:00 το απόγευμα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι πέντε άτυχοι άνδρες, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Για την ανάσυρση των επιβαινόντων από το ΙΧ αυτοκίνητο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Έδεσσας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του

Το μοιραίο αυτοκίνητο καρφώθηκε κάτω από την νταλίκα και μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα. Οι εικόνες είναι απίστευτες. Το μπροστινό τμήμα του ΙΧ και η καμπίνα των επιβατών είχε στην κυριολεξία διαλυθεί. Τα πλάνα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν.

τροχαίο δυστύχημαΑλβανίααυτοκίνητοΈδεσσανταλίκα