Μέγαρα: «Σαν μάνα μου στο λέω, πρέπει να φύγεις»: Η στιγμή που αστυνομικοί επιχειρούν να πείσουν γυναίκα να φύγει από το σπίτι της
NewsroomΤα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο απειλεί πλέον η φωτιά που ξέσπασε στα Δερβενοχώρια. Νωρίτερα εστάλη μήνυμα από το 122 στους κατοίκους του οικισμού Κανδήλι ώστε να εκκενώσουν και να κατευθυνθούν προς τα Μέγαρα.
Αστυνομικοί μετέβησαν, επίσης, στην περιοχή, για να βεβαιωθούν ότι δεν έχει μείνει κανείς κάτοικος πίσω και η κάμερα του ΣΚΑΙ κατέγραψε τη συγκινητική προσπάθεια τεσσάρων αστυνομικών να πείσουν μία γυναίκα να εγκαταλείψει την περιουσία της και να φύγει για να μην κινδυνεύσει.
Αρχικά στο πλάνο φάνηκε η γυναίκα και ο γιος της να συνομιλούν με τους αστυνομικούς. Κάποια στιγμή ο ένας εξ' αυτών να της λέει «Στο λέω σα μάνα μου, πρέπει να φύγεις. Η φωτιά έχει φτάσει πολύ χαμηλά».
Στη συνέχεια ο γιος της γυναίκας της λέει «έλα μάνα να φύγουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε» και μπαίνουν στο αυτοκίνητό τους, όπου έχουν ανέβει και τα κατοικίδια τους.
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
- Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»