Ελλάδα|21.07.2023 22:26
Καταδίωξη θρίλερ στη Ρόδο: Ταχύπλοο μετέφερε παράτυπους μετανάστες – Προειδοποιητικές βολές από το Λιμενικό
NewsroomΤαχύπλοο σκάφος με 14 παράτυπους μετανάστες, εντόπισε το πρωί σκάφος του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή Κάλαθος της Ρόδου.
Ο χειριστής του ταχύπλοου αρνήθηκε να συμμορφωθεί στα φωτεινά και ηχητικά σήματα του περιπολικού σκάφους του λιμενικού και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς στην προσπάθειά του να διαφύγει.
Το πλήρωμα του λιμενικού προέβη στη ρίψη προειδοποιητικών βολών σε ασφαλή τομέα, ενώ το ταχύπλοο σκάφος ακινητοποιήθηκε. Οι 14 παράτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Ρόδου, ενώ στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, αναγνωρίστηκε από τους διασωθέντες και συνελήφθη ένας 31χρονος ως κυβερνήτης του σκάφους που τους μετέφερε.
Διαβάστε ακόμη
- Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στην Κάτω Τιθορέα - 8 άτομα στη ΓΑΔΑ
- Τα ερωτήματα για τη διετή παράταση της θητείας των Ευρωπαίων εισαγγελέων και το παράδοξο
- Σοβαρό ατύχημα παίχτη του Survivor: Αναστέλλεται η τηλεοπτική μετάδοση - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
- Συγκλονιστικό βίντεο: Νήπιο πέφτει από μπαλκόνι - Ο πατέρας του το άφησε μόνο για να πάει για τσιγάρα