Ελλάδα|27.07.2023 19:21
Συνεχίστηκαν οι καταθέσεις μαρτύρων για δυστύχημα στα Τέμπη - Επέκταση της έρευνας ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων
NewsroomΣτο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας και ενώπιον του εφέτη ανακριτή, που διεξάγει την έρευνα για την τραγωδία στα Τέμπη, κατέθεσαν δύο φύλακες ισόπεδων διαβάσεων, δύο διασώστες και ένας μηχανοδηγός, καθώς και ο προϊστάμενος ρυθμιστών του ΟΣΕ, ως μάρτυρας υπεράσπισης του επιθεωρητή, που έχει προφυλακιστεί.
Την ερχόμενη Τετάρτη θα κριθεί η αίτηση αντικατάστασης των όρων προσωρινής κράτησης, που κατέθεσε στον εφέτη ανακριτή, ο προφυλακισμένος επιθεωρητής του ΟΣΕ.
Τον εφέτη επισκέφθηκαν συγγενείς θυμάτων και δικηγόροι, οι οποίοι ζήτησαν να επεκταθεί η έρευνα και να γίνουν και άλλες χημικές αναλύσεις.
Διαβάστε ακόμη
- Πινακίδες με το... σταγονόμετρο: Ψηφιακό «λίφτινγκ» μετά το μπλόκο των ελλείψεων
- Γιατί πάει στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Το «μενού» των συναντήσεων και ο ρόλος της Ελλάδας
- Αλλάζει ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης: Η κατάρρευση των γερμανικών κομμάτων και η επέλαση της AfD
- Βίντεο ντοκουμένο: H στιγμή που ο πιλότος πηδά από το φλεγόμενο Boeing της Amazon στο Μαϊάμι