Ελλάδα|28.07.2023 23:43
Σοβαρό τροχαίο για τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας - Άλλος ένας τραυματίας
NewsroomΣε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Ιωάννης Λώλος, το απόγευμα της Παρασκευής, στην Πλαταριά Ηγουμενίτσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το ατύχημα σημειώθηκε, όταν οδηγός άλλου αυτοκινήτου, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα. Παρ’ όλο που ο Δήμαρχος αντέδρασε βγάζοντας το αυτοκίνητό του εκτός λωρίδας, το ατύχημα δεν απεφεύχθη και τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους.
Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι του, ενώ σοβαρότερα έχει τραυματιστεί ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
Διαβάστε ακόμη
- Στη φυλακή Βαγγέλης Λιόλιος και Γιώργος Μαυραγάνης για τα στημένα στο μπάσκετ
- Οικογενειακή τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Νεκροί πατέρας, μητέρα και γιος μετά την πτώση του οχήματος
- Πιλότος εξηγεί γιατί οι αεροπορικές εταιρείες έχουν γίνει τόσο αυστηρές με τα όρια βάρους των αποσκευών
- Έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για το σπίτι του και τώρα τον υποχρεώνουν να ξηλώσει την ανακαίνιση - Ο απίστευτος λόγος