Η μεγάλη έξοδος: Αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά – Φεύγουν οι αδειούχοι του Αυγούστου
NewsroomΜαζικά εγκαταλείπουν την Αθήνα οι αδειούχοι του Αυγούστου, με την κίνηση να είναι αυξημένη στο Λιμάνι του Πειραιά για δεύτερη ημέρα, ενώ αυξημένος είναι ο όγκος των οχημάτων που περνούν από τα διόδια.
Τα πλοία αναχωρούν από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με πληρότητες που αγγίζουν το 100%. Το διήμερο Παρασκευή έως σήμερα Κυριακή, υπολογίζεται πως θα αναχωρήσουν συνολικά 73.000 ταξιδιώτες από τον Πειραιά μόνο, με πιο δημοφιλείς προορισμούς την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.
Χθες, Σάββατο αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά τουλάχιστον 24.000 ταξιδιώτες, ενώ σήμερα Κυριακή αναμένεται να φύγουν πάνω από 26.000 επιβάτες.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, οι περισσότεροι νησιωτικοί προορισμοί στη χώρα μας εμφανίζουν τον Αύγουστο πληρότητες που ξεπερνούν το 90%.
- Οργή κατά ΔΕΔΔΗΕ: «Κατηγορούν τον γιο μου για ρευματοκλοπή ύψους 2.100 ευρώ από τότε που ήταν ανήλικος»
- Τι έδειξε το νέο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη - Στο μικροσκόπιο για έλεγχο όλα τα επιβατικά τρένα
- Επανάσταση στην Ιατρική: Η πρώτη μεταμόσχευση προσώπου με δότρια γυναίκα που υποβλήθηκε σε υποβοηθούμενη ευθανασία
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Πώς ξεκινά, πώς ολοκληρώνεται και οι κρίσιμες πλειοψηφίες στη Βουλή