Τραγωδία στην Κατερίνη: Η 38χρονη σταμάτησε το αυτοκίνητο, αλλά δεν πρόλαβε να βγει – Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας
NewsroomΣυγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κατερίνης από τον τραγικό θάνατο της 38χρονης η οποία κάηκε ζωντανή ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της. Η 38χρονη ήταν μητέρα 3 παιδιών και η οικογένειά της έχει βυθιστεί στο πένθος, μη μπορώντας να πιστέψει το τραγικό περιστατικό.
Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο τοπικό μέσο odelalis.gr, η γυναίκα κινούνταν με το όχημα της επί της οδού Φαρμάκη, με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο, όταν ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή. Σταμάτησε το αυτοκίνητο δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης, αλλά η ίδια δεν πρόλαβε να κατέβει από το όχημα, το οποίο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες.
Πριν ακόμα φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο, οι περαστικοί προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες στα χέρια και να σώσουν την γυναίκα, όμως δεν τα κατάφεραν. Όταν έφτασαν στο σημείο συγγενείς της άτυχης μητέρας, εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.
Η γυναίκα αφήνει πίσω της 3 παιδιά με το μεγαλύτερο να είναι 20 χρονών και το μικρότερο 10. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Τροχαίας.
- Ο στόχος της «γαλάζιας» αυτοδυναμίας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
- Νέο κύμα βομβαρδισμών για 6η ημέρα στο Ιράν: Οι ΗΠΑ χτύπησαν δυο γέφυρες και ένα αεροδρόμιο
- «Βράζουν» έως και στους 38 βαθμούς Κελσίου τα ελληνικά σπίτια - Τι αποκαλύπτει έρευνα της Greenpeace
- Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μάρω Κοντού - Η επιθυμία της οικογένειας και η παράκληση στον Νικήτα Κακλαμάνη