Ελλάδα|02.08.2023 19:41

Σε απόγνωση οι κάτοικοι του Έβρου: Νέο ανατριχιαστικό βίντεο του OPEN με διακινητή να κινείται στο αντίθετο ρεύμα

Newsroom

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο έρχεται στο φως από το OPEN με διακινητές να οδηγούν επικίνδυνα στην Εγνατία προκειμένου να αποφύγουν τα μπλόκα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο η Αναστασία Αργυριάδου, οι κάτοικοι του νομού Έβρου είναι ανάστατοι και υψώνουν κραυγή αγωνίας βλέποντας να κινδυνεύουν οι ζωές τους από την επικίνδυνη οδήγηση των διακινητών οι οποίοι συνήθως στερούνται διπλώματος και κυκλοφορούν με κλεμμένα αυτοκίνητα.

Στα βίντεο που εξασφάλισε το κανάλι τους βλέπουμε να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ακόμα και σε χωματόδρομους μέσα στον Έβρο, με αυτοκίνητα στα οποία στοιβάζονται δεκάδες άτομα ενώ, σε άλλη περίπτωση χθες (01/08) τους είδαμε μέσα σε περίπου μία ώρα να πραγματοποιούν δύο επικίνδυνες προσπεράσεις, να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας οδού οχήματα και τις Αρχές να κλείνουν τον δρόμο. Όταν το μπλε αυτοκίνητο που κινούνταν επικίνδυνα επανήλθε στο κανονικό ρεύμα ακολούθησε καταδίωξη του αυτοκινήτου που μετέφερε μετανάστες, ωστόσο πριν τη βιομηχανική περιοχή της Αλεξανδρούπολης κατάφεραν να διαφύγουν.

Και δεύτερο αυτοκίνητο διέφυγε από την αστυνομία σε μία μέρα

Την ίδια ώρα, κατά την οποία η Εγνατία οδός ήταν κλειστή, στον κόμβο Αρδανίου το αστυνομικό μπλόκο προσπάθησε να ακινητοποιήσει ένα άλλο όχημα που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα, ωστόσο ο διακινητής παραλίγο να πατήσει στην κυριολεξία τον αστυνομικό που προσπάθησε να τον σταματήσει. Έτσι, λοιπόν, και σε αυτή την περίπτωση, ο διακινητής διέφυγε. Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και ζητούν τη λήψη των μέτρων που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη πριν από λίγες ώρες.  

Εγνατία Οδόςοδήγησημετανάστεςειδήσεις τώραδιακινητέςΈβρος