Φωτιά τώρα: 37 εστίες το τελευταίο 24ωρο - Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιών και τη Δευτέρα
NewsroomΣυνολικά 37 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, οι περισσότερες εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.
Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.
Πολύ υψηλός ο κίνδυνος για τη Δευτέρα
Πολύ υψηλός κίνδυνος να ξεσπάσει φωτιά (κατηγορία κινδύνου 3) προβλέπεται για 11 περιφέρειες αύριο Δευτέρα, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον χάρτη προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος να εκδηλωθεί φωτιά για τις εξής περιοχές:
- Αττική
- Κύθηρα
- Βοιωτία
- Αργολίδα
- Κορινθία
- Μεσσηνία
- Φωκίδας
- Αχαΐας
- Λακωνίας
- Χανιά
- Ρέθυμνο
- «Ζωγράφιζε απαγχονισμένους και επιθέσεις σε σχολείο»: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον ακροδεξιό μακελάρη της Κρακοβίας
- Τι λέει ο δικηγόρος του Ερρίκου Πετιλόν για την εμπλοκή του μοντέλου στο μεγάλο κύκλωμα φοροδιαφυγής
- Κτηνοτρόφοι με τα παιδιά τους πήραν τη θέση των επισήμων στην παρέλαση στη Μυτιλήνη
- Το θρίλερ της εξαφάνισης της Νάταλι Χόλογουεϊ γίνεται σειρά ντοκιμαντέρ: Το μοιραία ταξίδι και οι υπεύθυνοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι