Ελλάδα|10.08.2023 09:10

Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο διανομέας που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 50χρονο

Newsroom

Στον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 27χρονος διανομέας που φέρεται να σκότωσε έναν 50χρονο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά από διαπληκτισμό, προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος διανομέας, φέρεται να ξυλοκόπησε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού τον 50χρονο στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας με τον δεύτερο να καταλήγει στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Αιτία του διαπληκτισμού φέρεται να αποτέλεσε η παρατήρηση του 50χρονου στον 27χρονο διανομέα για την πρόσβασή του με το μηχανάκι του από τον πεζόδρομο.

Ο διανομέας οδηγήθηκε χθες Τετάρτη πρωί στον εισαγγελέα με την κατηγορία πρόκλησης θανατηφόρας σωματικής βλάβης από αμέλεια. Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα (θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη).

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, «ο 27χρονος διανομέας προκάλεσε χτύπημα σε 50χρονο, έπειτα από μεταξύ τους επεισόδιο, με συνέπεια ο τελευταίος να καταπέσει στο έδαφος, χωρίς όμως να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα ο παθών διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου πρωινές ώρες, χθες, κατέληξε».

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.
ειδήσεις τώραδιανομέαςΘεσσαλονίκηξυλοδαρμός