Ελλάδα|11.08.2023 08:14

Νέα Φιλαδέλφεια: Σήμερα στην Ελευσίνα η κηδεία του δολοφονημένου Μιχάλη

Newsroom

Τον δολοφονημένο από χούλιγκαν φίλαθλο της ΑΕΚ, Μιχάλη, Κατσουρή, θρηνεί όλη η χώρα μετά τα σοκαριστικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η κηδεία του 29χρονου θα τελεστεί σήμερα (11/08), στις 5 το απόγευμα στο Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα.

Μέχρι την κηδεία του θύματος οπαδικής βίας, δε θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, όπως γνωστοποίησε ο δήμος Ελευσίνας. «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 29χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσουρή και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δε θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη..», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δωρεές για μικρά παιδιά στη μνήμη του αντί στεφάνων ζητά η οικογένεια του θύματος 

Όπως αναφέρει σε μήνυμα η οικογένεια του αδικοχαμένου 29χρονου, ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που «βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ" στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Η ανακοίνωση του οργανισμού: «Δωρεές αντί στεφάνων υπέρ του σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο" στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, ζητά η οικογένειά του.

Αριθμοί λογαριασμών σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ":

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140 1520 1520 0200 2000 515

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110 0800 0000 0804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση "ΜΙΧΑΛΗΣ".

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009) (επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο syllogoselpida@elpida.org, ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας».

 

Το κάλεσμα της Original 21

Την ίδια στιγμή, μέσω των social media, η Original 21 καλεί τον κόσμο της ΑΕΚ το πρωί πριν την κηδεία στην Ευελπίδων. Η Original 21 έκανε κάλεσμα για τις 12:30 στα δικαστήρια στην Ευελπίδων «για να πάμε όλοι μαζί στον Μιχάλη μας!». Εκείνη την ώρα ξεκινούν και οι απολογίες των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 29χρονου.

 

Στο Θριάσιο ο πατέρας του 29χρονου

Στο Θριάσιο νοσοκομείο διακομίστηκε ο πατέρας του αδικοχαμένου Μιχάλη με συμπτώματα έντονης αδιαθεσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νοσηλεύετεαι στην καρδιολογική κλινική μετά από έντονη αδιαθεσία και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους.

ειδήσεις τώραδολοφονίακηδείαΝτινάμο Ζάγκρεμποπαδική βίαΑΕΚΝέα Φιλαδέλφεια