Ελλάδα|13.08.2023 23:10
Μακρόνησος: Φωτιά σε μηχανή ταχύπλοου στα ανοιχτά του νησιού – Οι δύο επιβαίνοντες κατάφεραν να τη σβήσουν
NewsroomΦωτιά ξέσπασε σε μια από τις δυο μηχανές ταχύπλοου σκάφους που βρισκόταν σε θαλάσσια περιοχή νότια της Μακρονήσου.
Οι δυο επιβαίνοντες του σκάφους που ήταν στα ανοιχτά της Μακρονήσου δεν πανικοβλήθηκαν από την πολύ δύσκολη κατάσταση και κατόρθωσαν να σβήσουν μόνοι τους τη φωτιά με ιδία μέσα. Κανείς τους δεν έπαθε το παραμικρό.
Στο σημείο ανοιχτά της Μακρονήσου βρέθηκαν αμέσως για παροχή βοήθειας τρία παραπλέοντα πλοία και ιδιωτικό σκάφος, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού. Το ταχύπλοο πλέει πλέον με την άλλη μηχανή και με μειωμένη ταχύτητα προς την περιοχή του Σουνίου. Στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το συμβάν πνέουν άνεμοι βόρειοι 6 μποφόρ.
Διαβάστε ακόμη
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!