Θλίψη στην Ναύπακτο: Κατέληξε ο 17χρονος Μάριος που είχε εμπλακεί σε τροχαίο με το μηχανάκι του
NewsroomΘρήνος επικρατεί στη Ναύπακτο, καθώς ο 17χρονος Μάριος ο οποίος είχε εμπλακεί σε τροχαίο στις 27 Ιουλίου, τελικά κατέληξε. Η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή το βράδυ της Κυριακής 13 Αυγούστου.
Υπενθυμίζεται ότι το παιδί είχε χτυπήσει με μηχανάκι λίγο πριν την Βαριά, στην περιοχή που ήταν κάποτε οι νεροτσουλήθρες, πριν από σχεδόν ένα μήνα. Όλες αυτές τις ημέρες, ο έφηβος νοσηλευόταν στο Ρίο.
Σύμφωνα με το npress.gr, ο 17χρονος Μάριος, ήταν μοναχοπαίδι.
Το τροχαίο συνέβη την Πέμπτη 27 Ιουλίου και στο περιστατικό είχαν εμπλακεί ένα δίκυκλο και ένα αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση είχε τραυματιστεί σοβαρά μόνο ο οδηγός του δίκυκλου.
Ο 17χρονος είχε μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας του τραύματός του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.
- Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα: Δυνατή καταιγίδα έπληξε την Αττική - «Βούλιαξε» η Αιτωλοακαρνανία
- Ο άνθρωπος επιστρέφει στη Σελήνη - «Κλείδωσε» από τη NASA η ημερομηνία για επανδρωμένη αποστολή
- Τραμπ μετά το «μπλόκο» στους δασμούς: Καθολικό επιπλέον 10% σε παγκόσμιο επίπεδο - Το δικαστήριο έχει επηρεαστεί από ξένα συμφέροντα
- Τουρκία: Προφυλακίστηκε ο δημοσιογράφος Αλιτζάν Ουλούνταγ της Deutsche Welle - Διεθνείς αντιδράσεις