Ελλάδα|15.08.2023 15:11
Φωτιά τώρα στον Ασπρόπυργο, σε εργοστάσιο ανακύκλωσης: 112 στους κατοίκους για πυκνούς καπνούς
NewsroomΦωτιά ξέσπασε μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης στον Ασπρόπυργο σε εργοστάσιο ανακύκλωσης. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής.
Για την κατάσβεση έχει κινητοποιηθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 12 οχήματα, καθώς επίσης και υδροφόρες του Δήμου.
Η φωτιά φούντωσε πολύ γρήγορα λόγω των εύφλεκτων υλικών. Στο σημείο υπάρχει πυκνός μαύρος καπνός και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
Μάλιστα, από το 112 εκδόθηκε προειδοποίηση προς τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο: 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
- Νέοι συρμοί σε... δόσεις στην Αθήνα: Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος-Στυλιανίδης