Ελλάδα|19.03.2019 11:49
Αλεξιπτωτιστής μπλέχτηκε στα καλώδια της ΔΕΗ
NewsroomΜετά από πτώση από C130, ένας αλεξιπτωτιστής, μέλος της ειδικής μονάδας του ελληνικού στρατού, κατέληξε μπλεγμένος σε καλώδια της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι σώος.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης (19/3), με το πολεμικό αεροπλάνο να εκτελεί εκπαιδευτική αποστολή. Αμέσως σήμανε συναγερμός και η εκπαιδευτική άσκηση διακόπηκε λόγω του συμβάντος με το μπλέξιμο του αλεξιπτωτιστή στα καλώδια της ΔΕΗ, στην περιοχή των Μεγάρων.
Διαβάστε ακόμη
- Οι απαξιωτικές ατάκες της κυβέρνησης για τον Σαμαρά, το μένος του Μαξίμου για τον Δένδια και τα ηχηρά «αδειάσματα» του Άδωνι από κορυφαίους «γαλάζιους»
- Σε οριακή κατάσταση ο Έβρος: Πάνω από 150.000 στρέμματα πλημμύρισαν - Στα επτά μέτρα η στάθμη του νερού
- Γεωργιάδης στο ethnos.gr: Έρχεται εφαρμογή στο κινητό για να εντοπίζουμε τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ
- Πώς απαντά η κυβέρνηση στην πίεση από τα δεξιά