Ελλάδα|22.08.2023 14:45
Φωτιά στον Έβρο: Πληροφορίες για απανθρακωμένες σορούς στο δάσος της Δαδιάς
NewsroomΑντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα ήρθαν πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο, καθώς εντόπισαν 18 ανθρώπους που είχαν απανθρακωθεί από τη φωτιά που πέρασε από το σημείο.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, ο οποίος σημείωσε ότι πιθανότατα πρόκειται για μετανάστες που πιθανότατα «πέρασαν παράτυπα» στη χώρα μας.
Από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ έχει ενεργοποιηθεί η ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών, ενώ συνεχίζονται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.
Διαβάστε ακόμη
- Τι λέει ο σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας - «Είναι ψύχραιμος»
- Κακούσης για υπόθεση Παναγόπουλου: Τέλος μέχρι νεωτέρας από τη δημοσιογραφία - «Νόμιμες οι συναλλαγές μου»
- Εφιάλτης με κρυφή κάμερα: «Κάναμε σεξ σε ξενοδοχείο και μάθαμε πως μας παρακολούθησαν χιλιάδες άτομα»
- Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»