Φωτιά τώρα στον Αυλώνα: Συνελήφθη ως ύποπτος για εμπρησμό ο δικηγόρος και ψάχνουν το σπίτι του για αποδεικτικά στοιχεία
NewsroomΣτη σύλληψη του δικηγόρου που φέρεται να έβαλε φωτιές στην περιοχή του Αυλώνα προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές. Πρόκειται για το άτομο που, όπως αποκάλυψε το ethnos.gr, εντοπίστηκε από κατοίκους να βρίσκεται σε ΙΧ και να κινείται ύποπτα κοντά στο σημείο όπου ξέσπασαν διαδοχικές εστίες της πυρκαγιάς.
Μάλιστα, κάμερα τον έχει «συλλάβει» να περνάει από δρόμο του Αυλώνα στις 11:45 όταν ξέσπασε η φωτιά στον Άγιο Γεώργιο.
Στο όχημά του οι Αρχές εντόπισαν κιάλια, βαμβάκι και σπινθηριστή και όπως μετέδωσε στο OPEN η Μίνα Καραμήτρου, αυτή την ώρα οι αστυνομικές Αρχές πραγματοποιούν έρευνα στο σπίτι του.
Έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές
Πρόκειται για 45χρονο δικηγόρο, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα. Οι Αρχές είναι σε επικοινωνία με τον εισαγγελέα καθώς χρειάζονται μαρτυρίες, προκειμένου να σχηματίσουν δικογραφία από την οποία θα φανεί αν ο 45χρονος βρίσκεται πίσω από τις 12 εστίες φωτιάς που «ξεπήδησαν» στην περιοχή (ή πίσω από κάποιες).
Σημειώνεται ότι οι τρεις άλλοι ύποπτοι που είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι για εμπρησμό - ένας στην περιοχή του Αυλώνα και άλλοι δύο στο Μενίδι- έχουν αφεθεί ελεύθεροι, καθώς δεν βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος τους.
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»