Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Νέες λεπτομέρειες για την κατάθεση «κλειδί» - «Ήμουν δίπλα του, τον χτυπούσαν με ρόπαλα και κάποιος τον μαχαίρωσε»
NewsroomΝέες λεπτομέρειες για την κατάθεση του μάρτυρα – κλειδί για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
«Ήμουν δίπλα του τη μοιραία βραδιά», κατέθεσε στην ανακρίτρια ο μάρτυρας και συνέχισε: «Τον χτυπούσαν με ξύλα και με ρόπαλα και κάποιος τον μαχαίρωσε»!
Καταθέτοντας για τη μοιραία νύχτα, ο φίλος του 29χρονου Μιχάλη λέει ότι έτρεχε μαζί του για να ξεφύγουν από τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τους Έλληνες φίλους των Κροατών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, πρόκειται για 29χρονο, η μαρτυρία του οποίου θεωρείται «κλειδί» από τις Αρχές, αφού εκείνες τις δραματικές στιγμές βρισκόταν δίπλα στον Μιχάλη. Ο νεαρός προσήλθε αυτοβούλως στην ανακρίτρια την Πέμπτη και κατέθετε για πάνω από μία ώρα. Είπε ακόμα ότι είδαν ξαφνικά τους Κροάτες να είναι μπροστά τους και να τους επιτίθενται. Ωστόσο, όπως κατέθεσε ο ίδιος, δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον δολοφόνο του Μιχάλη, καθώς ο δράστης φορούσε κουκούλα full face.
- «Δεν θα γίνουν τσίρκο»: Σκέψεις της πρυτανείας του ΑΠΘ για «λουκέτο» στην αίθουσα τελετών για τις ορκωμοσίες
- Σε γεωπολιτικό αδιέξοδο ο Τραμπ: Στερεύουν οι επιλογές των ΗΠΑ απέναντι στο Ιράν
- Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ: Αποτροπή μέσω μιας Συμμαχίας Ετοιμότητας;
- «Πόλεμος» για το νερό: Σφοδρές αντιδράσεις για την υποχρεωτική απορρόφηση ΔΕΥΑ από ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ