Ελλάδα
|
27.08.2023 12:49
Θρίλερ στη Χασιά: Εντοπίστηκε καμένο ανθρώπινο κρανίο - Σε εξέλιξη η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ
NewsroomΤο ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 26η Αυγούστου επί της οδού Ανθέων από εθελοντές που είχαν μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν και να περιθάλψουν ζώα που ενδεχομένως να αντιμετώπιζαν πρόβλημα μετά το πέρασμα των πυρκαγιών.
Όταν ανακάλυψαν το μακάβριο εύρημα, ειδοποίησαν τις Αρχές και κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ έφτασε στο σημείο για να πραγματοποιήσει την απαραίτητη έρευνα στην περιοχή.
Αυτή τη στιγμή το κρανίο έχει αποσταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να γίνουν οι απαραίτητες ανθρωπομετρικές και ανθρωπολογικές εξετάσεις.
Ακόμα δεν είναι σαφές αν σχετίζεται με κάποια υπόθεση που παραμένει ανοιχτή.
Διαβάστε ακόμη
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών