Ελλάδα|28.08.2023 12:00

Θρήνος σε Βούλα, Ροδόπη και Εύβοια: Τρεις νέοι 20 και 21 ετών νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα

Newsroom

Τρεις νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν τις τελευταίες 48 ώρες σε τροχαία δυστυχήματα σε Βούλα, Ροδόπη και Εύβοια. Το ένα τροχαίο με έναν νεκρό και μια τραυματία σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα όχημα που κινούνταν στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, εξετράπη, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, από την πορεία του και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο.


Λόγω της σφοδρότητας της πρόσκρουσης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων από το όχημα. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 20χρονος οδηγός του ΙΧ, ενώ σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Ασκληπειό Βούλας η 20χρονη συνοδηγός.

Ροδόπη: Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής 

Την ίδια ώρα, ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Ροδόπη, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το δυστύχημα συνέβη στη διασταύρωση του κάθετου άξονα τού αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού (Ελληνοβουλγαρικά σύνορα - Κομοτηνή) με το 5ο χλμ της Επαρχιακής οδού Κομοτηνής - Κάλχα. Κατά την ίδια ανακοίνωση, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος Βούλγαρος και επέβαινε 32χρονη ομοεθνής του συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 22χρονος (ημεδαπός).

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου και να τραυματιστούν οι επιβάτες του Ι.Χ. αυτοκινήτου που διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Εύβοια: Σκοτώθηκε 22χρονος φοιτητής 

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ακόμη ένα δυστύχημα έγινε στο Μαντούδι της Βόρειας Εύβοιας, με έναν 22χρονο φοιτητή να χάνει τη ζωή του.

Όλα έγιναν, λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από το λιμάνι Μαντουδίου, όταν ένα ΙΧ επιβατικό όχημα όπου επέβαιναν 4 άτομα εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και ανετράπη.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ο 22χρονος οδηγός του οχήματος ο οποίος ήταν σπουδαστής της Σχολής Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού στη Μηχανιώνα σκοτώθηκε.

Οι υπόλοιποι επιβάτες είναι καλά στην υγείας τους. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος ανέλαβε το Α.Τ του Μαντουδίου.

Ροδόπηειδήσεις τώρατροχαίοΒούλαΕύβοιανεκροίτροχαία δυστυχήματα