Ελλάδα|28.08.2023 14:01

Πυροβολισμοί στην Πανόρμου: Ψάχνουν υλικό από κάμερες για απαντήσεις οι Αρχές - Ο πιθανός ρόλος του 32χρονου τραυματία και η πρώτη εκτίμηση

Ευλαμπία Ρέβη

Υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών, οι οποίοι άρχισαν να πυροβολούν έξω από το 16ο Λύκειο Αθηνών, στην Πανόρμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα αναζητούν οι Αρχές.

Την υπόθεση αναλαμβάνει το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, ενώ ήδη στο μικροσκόπιό τους έχει μπει ο 32χρονος Αλβανός που τραυματίστηκε, καθώς έχει φάκελο στην ΕΛ.ΑΣ. για ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί σήμερα (28/8) αναμένεται να πάρουν τόσο από εκείνον κατάθεση όσο και από την 23χρονη κοπέλα -η οποία περνούσε τυχαία από το σημείο και βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά.

Και οι δύο έχουν τραυματιστεί ελαφρά -η κοπέλα στο πόδι και ο 32χρονος στο χέρι- και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Τι «βλέπουν» οι Αρχές - Δεν βρέθηκαν κάλυκες

Ήδη από το πρωί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρέθηκε στο σημείο για να αναζητήσει στοιχεία, όπως κάλυκες, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ενδεχομένως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων ομάδων, χωρίς όμως για την ώρα να έχουν βρει πολύτιμες πληροφορίες.

Πάντως, κάλυκες δεν βρέθηκαν στο σημείο γεγονός που προκαλεί εντύπωση και γι’ αυτό οι αστυνομικοί ελπίζουν να βρουν απαντήσεις στο υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και μέσα από τις μαρτυρικές καταθέσεις, ως προς τι συνέβη.

ειδήσεις τώρακάμερες ασφαλείαςπυροβολισμοίτραυματίεςΠανόρμου